No niin, viimeinkin sain otettua kuvia uusimmista nukkekotijutuistani ja näpertelyistäni.

Vierailin vähän aikaa sitten Kauppahallissa, kun kuulin, että sinne oli avattu pieni nukkekotipuoti. Ostin sieltä sitten keittiöön pöydän ja tuolit. Minimaailmasta tilasin jääkaapin, vessanpöntön ja sohvakaluston, johon en ollut kovin tyytyväinen, mutta ehkä se saa jäädä, jahka maalaan sen rungon tms.


Näin etenee keittiö


Pöytäliina ja matto syntyneet tammikuun virkkausbuumin aikana.


Kylppäri vaiheessa. Ihan kamalan suttuisia kuvia, inhottavasti kiiltävät kun joutuu käyttämään salamaa.


Ystäväni Charlotte sai joululahjaksi samanlaisen Lati Yellow Coco -nuken, jollaisen itsekin omistan. Virkkasin hameen ja baskerin lahjaksi hänen pikkuiselleen. Hameen pitsinen alushame ei ole omaa virkkuukäsialaani sentään.


Sain kultani äidiltä jouluna kaksi puusta veistettyä keinua, jotka olen nyt maalannut krakleeraustekniikalla. Keinut ovat juuri Lati Yellow -kokoiselle nukelle sopivat, joten toinen näistä lähtee myös Charlielle lahjaksi. 


Nallepipo, helmikoristeltupipo ja munakoisobaskeri syntyivät viikon aikana. Nallepipolle minulla ei ole käyttöäkään, mutta teki vain mieli tehdä. Munakoisobaskeriin massailin koristeeksi pienen hymyilevän munakoison.


Jämäpätkistä syntyi lankakeriä nukkekotiin.


Toissailtana tein postia.


Töihin piti askarrella ystävänpäiväkortteja näytille. Pahoittelen taas heijastusta kuvassa. Suosikkini on ylävasemmalla oleva kortti, johon laitoin tekstiksi "Love stinks".