Miksikö minusta ei lupailuista huolimatta ole kuulunut? No kun me muutetaan Pasin kanssa yhteen! Muuton tarvis tapahtua nyt perjantaina. Kiva kolmio löydettiin, ja on nyt sitten siellä aherrettu maalaten ja tapetoiden. Tapettien repimiseen meni kolme iltaa :/ Oli tosi inhottavaa löytää edellisen tapetin alta vielä peräti 5 erilaista osittain poistettua tapettia lisää! Lopulta se jouduttiin paklaamaan ja hiomaan koko seinä. Harvoin tällaista vaivaa näkee vuokrakämpässä, mutta ainakin meidän omasta tulee ihana koti.

Mulla on tosi paljon mustavalkoista sisustuksessani, joten meidän yhteiseen kotiin päätettiin jatkaa samalla modernilla hiukka skandinaavisella linjalla. Annan tähän hätään vain yhden tirkistyskuvan. Loput sitten kun ollaan saatu sinne kamat JA kun ne on purettu ja paikoillaan. Muutama uusi huonekalu täytyy myös hankkia kesän aikana.

remppa006.jpg

Kuvassa näkyvät lamput ovat jääneet edellisiltä asukkailta, ja ainakin olohuoneen lamppu lähtee kunhan saamme omamme perille. Tapetit on vinyylitapettia, joissa on pintakuvio. Pintakuvio tuo tumman harmaallekin tehosteseinälle ihan erilaisen valoisuuden tunnun kuin matta. Keittiö tapeteissa on koivukuosi :) Aivan ihana!